“Regelmatig naar een schoonheidsspecialiste plezierige noodzaak.”

Dat schreef ik meer dan 30 jaar geleden toen ik mijn praktijk begon op 15 oktober 1990. Daar sta ik nog steeds achter.

Ik ben al meer dan 30 jaar aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie. De rimpels verwijderen kan ik niet, maar door het juiste behandelingsprogramma voor iedere huid samen te stellen en u producten te adviseren voor thuisgebruik blijft uw huidconditie op pijl en zult u nog meer stralen.

Al meer dan 32 jaar werk ik met het cosmeticamerk Medex en sinds 1995 met Maria Galland waardoor ik nog meer specialistische behandelingen kan geven. Ik volg frequent trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken. Nog steeds werk ik graag met mijn handen en samen met de producten geeft dat prachtige resultaten!

Iedere persoon is uniek, daarom is elke behandeling afgestemd op uw huid. Samen gaan we kijken welke behandeling het beste bij uw huid past. Ontspanning en kwaliteit staan hierbij voorop!

Bel of mail mij voor een afspraak.

Met lieve groet,
Anja van den Hoven

Naast mijn werk in de praktijk ben ik als vrijwilliger betrokken bij het verzorgen van workshops in ziekenhuis Bernhoven in Uden voor de stichting LGFB.
Deze stichting steunt vrouwen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze door het geven van workshops individuele consulten en het verstrekken van informatie tips en adviezen. Tijdens deze workshops krijgen de deelnemers adviezen en tips over huidverzorging en make-up. De workshops zijn leerzaam en verbeteren uw huid. En voor iedere deelnemer is er een leuk goody-bag.
Door bestraling en chemotherapie kan je huid veranderen, reageren op verzorgingsproducten gevoeliger, droog of schilferig aanvoelen.

In mijn praktijk zijn er ook aangepaste behandelingen en producten voor een ieder met de diagnose kanker.
Zodat diegene zich lekker in haar vel gaat voelen en geef ik tips hoe thuis het beste de huid te verzorgen.