Anti-Aging

Mille ritueel | De kracht van goud in een ultiem ritueel.

Ervaar de kracht van goud in een ultiem ritueel met uitzonderlijke massagetechnieken en een gouden masker met hydrogel textuur.

  • Een combinatie van langzame diepe ontspannen grepen gecombineerd met anti-aging technieken.
  • Goud, truffel, peptiden ,celactivator en parel werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering.
  • Hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels dat is wat na het gouden masker zichtbaar is en ze onthult een nieuwe jeugdigheid.

Duur

75 minuten

 

Prijs

Per behandeling € 135,-

Kuur van 4 behandelingen (incl serum 1000 t.w.v. 220,-)

€ 608,-  i.p.v. € 760,-

Modelagemasker MMM

Deze iconische behandeling bestaat uit een opeenvolging van speciale aanbrengtechnieken in combinatie met de liftende eigenschappen van het exclusieve zelf verwarmde mineralen  masker maakt deze behandeling tot een bijzondere ervaring en een jonger uitziende huid.

  • Anti-aging lifting massage ritueel
  • Insluizen van werkstoffen

Resultaat: natuurlijke glow, gelifte huid en diepe hydratatie.

L'exeptionelle Inclusief een intensieve reiniging en een heerlijke

Revitaliserende massage.
100 minuten € 150,00

L'orginale  voor vrouwen die onze legendarische klassieke behandeling willen met indrukwekkende resultaten inclusief een ontspannende reiniging.
90 minuten € 140,00

l'essentielle voor vrouwen die uitzonderlijke resultaten op maat willen in de korst  mogelijke tijd. Zonder revitaliserende massage. 
65 minuten € 110,00

Activ' age

Behandeling met manuele beeldhouw massage  Activ' age Uw huid is soepeler , gladder en beter gevoed en straalt van schoonheid.

Deze behandeling vernieuwt de rijpere huid door een combinatie van werkzame stoffen en een massage die lymfedrainage shiatsu en bindweefselmassage combineert. Anti-aging werkstoffen in de activ'age producten bieden de rijpere huid voeding en herstel. Luchtige en verfrissende texturen ontdoen de huid van een trekkerig gevoel zonder een filmlaag achter te laten. Voor een direct opgevulde huid.

Dankzij de combinatie van het professionele masker en de speciale massage voelt de huid direct stevig en lijken rimpels verminderd.

Duur 75 minuten

€ 110,00