De feestdagen komen eraan!

Voor de november en  december maand hebben wij voor ieder die hier een behandeling ondergaat weer een leuk presentje als dank voor je salonbezoek. Vanaf 10 november worden deze uitgedeeld.

CADEAUTIPS  VOOR DE FEESTDAGEN

Ook hebben wij verschillende leuke cadeausets. Crèmes verpakt met oog-crèmes als leuke voordeelsets. Heerlijk ruikende verzorgende body-crèmes, crème-deodorant, bodyscrub en douchegel etc.

Speciale feestdagen-aktie

Wanneer je in november of december een cadeaubon of producten koopt ter waarde  van €100,00 ontvang je een luxe Maria-Galland tas cadeau.

De ultiemboost (KUUR VOOR 28 DAGEN) is speciaal verpakt met een geurkaars en een heerlijk geurende kruidenthee voor dezelfde prijs (€ 69,-)

Ook dit jaar doen we weer mee met de Open Praktijkdag op zondag 11 april 2021 tussen 11 uur en 16 uur.

Zoals jullie weten geef ik 4x per jaar workshops uiterlijke verzorging en make-up in het ziekenhuis in Bernhoven.  I.v.m. corona liggen de workshops tot september stil. Maar er is nu een mogelijkheid om de workshops online te volgen via https://lookgoodfeelbetter.nl/workshops/  Vanuit je veilige thuisomgeving kunnen vrouwen met kanker nu deelnemen aan een leuke en leerzame workshop huidverzorging make-up of haarwerken. Iedereen met kanker is ONLINE WELKOM.

Call Now ButtonOf bel mij op 0646068296
× Stuur mij een WhatsApp berichtje.